torsdag 5. mai 2011

Siste dag i Bogota og Colombia for denne gang...

Våre svenske venner kom tilbake fra Los Pisingos med verdens søteste lille gutt, Sebastian  på 6 mnd, i går under middagen. Stolte storesøstre og foreldre ble møtt med ballonger og "Velkommen Sebastian" på døren. Det er så utrolig koslig å se alle disse lykkelige familiene samlet på lille Halifax. Hver dag er det nye familier som kommer for å hente lillebror eller lillesøster, eller som er klare for å reise hjem ...Alle er i samme erend. Dette har vært en ekstra bonus for oss. For Jakob og Julie har det vært en opplevelse å være her på hotellet og oppleve at hver dag er det barn som får foreldre , og foreldre som får barn på samme måte som i vår familie.

Så er det altså siste dagen våe i Colombia for denne gang. Klokka 18.00 i ettermiddag blir vi hentet av Jorge, som skal kjøre oss til den internasjonale flyplassen. Og det er veldig vemodig og trist å skulle ta farvel med både han og "Colombia". Vi vet jo at det blir lenge til neste gang vi kommer hit. Forhåpentligvis har Jorge da fått oppfylt drømmen sin om å kjøpe land i et eller annet tropisk område og bygd noen utleigeboliger der, slik at vi kan besøke han og familien der...

Nå har vi spist frokost og begynt så vidt å pakke. Om litt skal vi gå en siste tur i nærområdet og så skal vi ta en taxi til Maku. Dette er en tre etasjes suvenirbutikk.... Så det blir nok fullt i koffertene.

Vår reiserute er
Avreise Bogota 2145 i kveld
Ankomst Frankfurt i morgon klokka 1555 norsk tid med ankomst Oslo klokka 22.10
Så skulle vi egentlig reise videre fra Oslo tidlig lørdag morgon. Men dette flyet har Norwegian funnet for godt å kanselere. Så da blir det en lang dag på Gardermoen... med avgang fra Oslo klokka 18.30 lørdag kveld.

Så Mormor: Du må reie opp senger til oss! :-) 
Vi gleder oss til ei overnatting på Molnes!


 Til alle som har vært innom å lest og skrevet meldinger til oss:
TAKK FOR " REISEFØLGET!"

Avreise fra Frankfurt kl 2015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar