søndag 17. april 2011

Deilige feriedager

Vi koser oss veldig her i Bogota. Vi har valgt å ha noen rolige dager med litt turer i nærområdet, leik i parker, spise lunsj ute i byen ( i dag spiste vi på pannekakehuset - deilig!), gjøre litt skolearbeid, bli kjent med mange nye familier som er på hentereise og spise middag på Halifax om kvelden.
Her er 3 norske familier, en dansk, en nederlansk og et amerikansk par som kom i dag- uten bagasjen sin - som skal få sin lille prinsesse i morgon.
Jakob og Julie har vært spent på hva som møter dei her i Colombia. Og dei ser og opplever mye som skal fordøyes og snakkes om... Derfor har vi tenkt at vi bruker disse første dagene til å bli kjent med alt det "nye". Men i går kveld hadde vi avtale med Jorge. Han kom hit til Halifax og vi satte oss ned og laga  plan for i Bogota. Nå er vi veldig klar for nye opplevelser og gleder oss veldig til å farte litt rundt...

Det var veldig koselig å møte Jorge igjen. Han har fortsatt jobben sin med å arrangere utflukter til mange av familiene som kommer hit. Men i forhold til tidligere er det veldig få nordmenn som kommer hit. Han mener at for 5- 6 år siden var 90 % av alle oppdragen hans overfor nordmenn, mens han i dag har bare ca 20 %  norske oppdrag.. Mest pga at adopsjoner til Norge har gått veldig ned og at adopsjonsforeningene har gått over til å bruke egne sjåfører. Men "buisnissen" rusler og går og det går forholdsvis bra, men for 2 år siden var det veldig tøft for han og familien. Da var det vanskelig å forsørge familien med den inntekten han hadde.
Jorge har endelig blitt pappa igjen siden sist vi var her, og har nå to jenter. Eldste jenta er 16 og den lille er 3,5 år.  Vi gleder oss til å møte kona til Jorge igjen i morgon. Det er ho som skal komme å kjøre oss til Los Pisingos i morgon (mandag kl 14.30).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar