lørdag 9. april 2011

Litt stress hører med....

I dag våkna vi og visste at dette var den dagen da alt må ordnes. Det har til og med blitt vaska vindu slik at huset skal være klart til å ta imot påskegjester. Vaskemaskina har også  fått kjørt seg og klær har blitt hengt opp, tatt ned, strykt og  pakka.  Jakob har hatt besøk av en venn i helga - så da går tida raskt. Mens Julie har korta ned på ventetida med å gå på shopping med mamma. .     Apoteket og parfymeriet hadde med andre ord veldig bra omsetning i dag... Ho er en flink og allerede rutinert shopper og finner alltid noe som ho berre må ha...F. eks nye sandaler bare fordi vi tilfeldigvis gikk innom skobutikken ...Og så kom vi plutselig på at det må ordnes med konfirmasjonsgaver til de som skal konfirmeres før vi kommer tilbake fra tur.

Vi har prøvd å få kontakt med Los Pisingos pr mail i flere uker. Men har forstått også på andre som har prøvd dette tidligere at det ikke alltid oppnås kontakt på denne måten. Selv om denne turen er en ren ferie og kosetur, hadde det vært kjekt å få komme innom Los Pisingos på en kort visitt. Derfor prøver vi nok å ringe over helga....  Kanskje vi skal få noen med litt bedre spansk ordforråd til å ringe for oss ;-)
Adopsjonsforum har ingen ting med de private barnehjemmene i Colombia å gjøre lenger, etter at de gikk over til å bare formidle adopsjoner gjennom ICBF (offentlig barnevern). Så da var det ingen hjelp å få der..
Ganske irriterende faktisk, når vi har betalt medlemsavgift i så mange år nettopp med dette i tankene. Så her må alt ordnes på egen hånd....


I ettermiddag gikk Julie og mamma på teater og såg "Prikkesyken". .
En fin teateropplevelse for små og store...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar