torsdag 28. april 2011

Sol, bad og shopping... Livet er herlig:-)

Det som er litt vanskelig når man ligger bare blandt lantinske og afrikanske mennesker er at man blir så vandt til å se brune kropper at man tror det er slik det er .... Helt til man ser ned på sin egen røde, lettere forbrendt kropp... og innser at kvelden kommer til å gå med til utallige runder med aloe vera, aftersun, kalde omslag m.m . Det er ikke helt uten grunn at mor i dag sitter i skyggen, med faktor 50 og skriver Blogg:-) og ser på de fantastiske brune menneskene rundt seg...

Som sagt så blei det litt mange soltimer i går. Jakob og Julie koser seg på solsenga med ipod, ds eller i skyggen med Uno- kort, når de ikke ligger å dupper ute i bølgene.
I baren lager de mellom annet verdens beste iste. Så dette har blitt en favoritt leskedrikk i varmen. Etter noen timer dorming i sola er barna klar for litt fart og spenning- og da er det mellom anna  muligheter for å leige vannskuter eller å sitte på med "bananbåt".

I går, etter lunsjen tok vi taxi inn til sentrum. Julie og mamma var klare for shopping, og pappa og Jakob henger med så godt de kan. San Andres er en  "taxfree" øy. Så det er billig å handle "viktige" ting som parfyme, alkohol, merkeklær, merkesko  og kofferter.  Det vil si billig og billig....lacoste og dyr parfyme blir vel egentlig aldrig billig nok.... så vi prøver å begrense denne type shopping.. Det kan vere greit å ha til "salt i havregrauten" når vi returnerer tilbake til det virkelige livet igjen, om ikke så veldig lenge. Men litt må man jo unne seg...:-)  Så Julie og Jakob har kjøpt seg nye converse - sko, litt shopping av benetton jakker og t- skjorter osv. ...På  parfymeriene hamstrer vi det beste de har av solkremer og aftersun:-)

Etter shoppingen spiste vi pizza på resturanten utenfor Casablanca. Det er ikke så mye folk i sentrum eller på Casablanca nå som det var i påskeuka. Alikevel kjente vi at det var deilig å komme ut igjen til stillheten og roen på Cocoplum etter endt runde i sentrum.
Vi fikk ungene i seng, slengte beina høyt og bestilte hver vår Pinacolada, og kjente etter en gang til, for noen heldigriser vi er som får oppleve dette sammen som familie...








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar