fredag 8. april 2011

Forbereder Colombiaturen - siste helg før avreise....

Etter å ha "planlagt" en reise tilbake til Colombia i ca 6 år, skulle man tro at avreisen ikke skulle kunne komme særlig brått på. Men etter en hektisk vinter med mange aktiviteter på barna og ny jobb for mor, føles det alikevel litt som "Julekvelden på kjerringa" at vi har kommet til siste helg før avreise.

 Sommerkle må ut av skapet og kontrolleres for "skap- krymping", reiseapoteket fylles, kofferter pakkes,  flybilletter og hotellreservasjoner dobbeltsjekkes...

 I Bogota skal vi bo på samme Hotell som i 2002 og i 2004, Hotell Halifax. Det var et enkelt og selvfølgelig valg.   http://www.hotelhalifax.com.co/   Og  omsider klarte vi også å bestemme oss for et caribisk reisemål. Valget stod  mellom Cartagena og San Andres.
En stund satt vi med flybillet til San Andres og hotellreservasjon i Cartagena ....Men etter litt om og men var det Jakob sitt ønske om å snorkle etter fine fisker og Julie sitt ønske om å se krokodille:-) som blei avgjørende. Så nå har vi både flybilletter og hotellreservasjon på San Andres. http://www.hotelcasablancasanandres.com/home.htm

San Andres er ei fantastisk lita perle i det caribiske hav ett stykke utenfor Nicaragua. http://www.turq.com/sanandres/index.php

3 kommentarer:

  1. Så spennende!! Håper dere får se både krokodille og mange fine fisker:)

    Dere må holde oss her hjemme oppdatert om hvordan det går på turen og legge ut bilder når dere kan.
    Men det viktigste er at dere må kose dere kjempemasse!!

    Godgodgodgod tur! Klem fra Charlotte og Martin:D

    Ps. Julie og Jakob: Bad litt for meg også da!! Det går helt fint ann å bade mer selv om mamma og pappa sier dere får svømmehud (den går vekk!)
    Veldig glad i dere, klemmer fra Charlotte<3

    SvarSlett
  2. Det blir spennende å følge med. Endelig er det snart tid for avreise :) Nesten litt misunnelig på varmen og badinga, og ikkje minst å få snorkle etter fine fiskar. God tur og kos dåkke masse :) Julie; Pass deg så krokodillene ikkje biter :))))
    Klem frå Mariann

    SvarSlett
  3. Så flott du lager blogg Gro. Blir kjekt å følge dokke på tur...! :-) Kos dokke masse. Det blir nok en fantastisk tur..!! Håpe dokke får sett både krokodiller og masse fine fisker...! :-) Mange God-Tur-klemmar frå oss i Volda!

    SvarSlett